Toplana – turistička atrakcija Banjaluke

Da gradski oci mogu napraviti od grada šta žele, ima mnogo primjera. Jedan od takvih je i predlog  Odluke u vezi gradske Toplane našeg gradonačelnika za čiju će se mudrost daleko čuti.

Ovo je samo još jedan pametan potez koji će od Banjaluke napraviti turističku atrakciju. Ako išta digne Banjaluku iz pepela i obezbjedi joj priliv novca, biće ova Odluka u vezi gradske Toplane.

Zeleni talas i ulica semafora će postati nezanimljivi, Kastel je odavno u zapećku, ali ovo će sigurno biti hit među strancima.

Zamislite – dođe vam prijatelj ili prijateljica iz npr. Njemačke i želi da upozna Banjaluku. Ima li boljeg načina od plaćanja računa Toplani?! Mislim, ako bi račune trebali plaćati oni koji su isključeni sa gradskog grijanja, logično je da ih onda trebaju platiti i oni koji dođu u posjetu Banjaluci. Uostalom i oni se moraju kod nekoga grijati, a najbolji način za upoznavanje jednog grada i naroda upravo i jeste stajanje u redu i to u banci.  Sve je riješeno jednim potezom. Nadam se da će odbornici biti dovoljno pametni da usvoje ovu odluku pa da nastavimo naš turistički procvat.

5 Comments

 1. 1 December 2013 at 8:31 am

  Svašta …

  • 1 December 2013 at 9:01 am

   Pa da. Sve može. A kad sve može, normalno da će to privući turiste 😉

 2. 3 December 2013 at 9:08 am

  Izvini, a šta da vidim u toj Toplani?

  • 3 December 2013 at 10:35 am

   Pa nećeš ništa. Platićeš račun za nešto što ne koristiš. 🙂 Jesi pročitala link koji sam gore postavila?

   • 3 December 2013 at 10:52 am

    A ja glupača mislila da ima nešto oko nje, ili u njoj …da se vidi… Ali, sada mi je jasno, nažalost.