Baviš se internetom? Dođi na Konverziju. Ne baviš? Obavezno dođi.

Uporni pobjeđuju.

Kad je vrijeme da naplatite trud?

Strategije vođenja poslovnog bloga.

Ovo su samo neke od tema koje će biti zastupljene na “Konverziji”, konferenciji koja se bavi poslovanjem na internetu. Održava se za sedam dana, sedmog i osmog aprila,  i to baš u Banjaluci.

Danas svaki posao ima veze sa internetom,

kako sam već napisala u prethodnom tekstu o Konverziji pa ako želite ići  u korak sa vremenom, znate šta vam je činiti.

Zašto opet pišem o Konverziji?

Prvo, zato što sam oficijelni bloger ove konferencije.

Drugo? Drugo ću vam reći na kraju teksta.

Ne bih se prihvatila tog posla da ne mislim da vrijedi. Ono što znam o predavačima i konferencijama mi govori da će Konverzija biti vrlo zanimljiva i korisna.

“Konferencije tog tipa služe samo za uzimanje para, nisam budala da idem.”

I nisi. Ti si jedan pametan čovjek koji tačno zna šta neće.

BiH svejedno kasni za regionom, ako te do sad nisu zanimale teme online marketinga, internet poslovanja, optimizacije za pretraživače itd. teško da će početi nakon ovog teksta.

Za one koji znaju šta hoće i koji su u stanju da  na osnovu učesnika procjene kvalitet ovakvih događaja će izabrati da dođu.

Posetioci će čuti nove i zanimljive stvari iz oblasti koje pokriva konferencija, čak i ako se ne razumeju u te oblasti.  Dragan Varagić

Dragan je, kao i uvijek, uhvatio samu srž. Nije bitno da li se bavite internet poslovanjem, bitno je da radite. Svoj posao sigurno možete unaprijediti prisustvom na internetu. Doduše i unazaditi ga, ako nastupate bez plana i znanja.

Pored mnogih predavača koje možete vidjeti u programu, Jelena Radovanović mi je posebno draga. Njen blog Može i ovako! sam kao i Draganov, pročešljala uzduž i poprijeko jer je vrlo koristan. (Prije dvije godine sam napisala Kako i zašto sam počela pisati blog , možete je vidjeti na spisku blogova koje preporučujem ako počinjete blogovati.)

Jelena je jedna od onih što imaju priču, životnu i profesionalnu. Njen novi projekat wwwrite.rs koji je pokrenula zajedno sa Aleksandrom Petrovski, blogerkom sa kojom učestvovala u Coca-Cola Bloggers Network Adria, je namijenjen frilenserima i svima koji se bave pisanjem bloga za klijente. Ona je prešla put od prosvjetnog radnika do digitalnog nomada, sigurna sam da ima znanja za prenijeti.

Ja ću pričati o tome šta je sve moguće uraditi sa poslovnim blogom, o čemu pisati, kako postaviti strategiju sadržaja. Stvari o kojima se inače slabo priča a umeju da naprave problem ljudima.

Jelena je ukratko najavila svoju temu i zaključila ono što vam i ja rekoh u prošlom tekstu i čime ću završiti ovaj:

Inače, ako se neko još uvek dvoumi da li da dođe, reći ću samo jednu stvar: kada ćete opet imati priliku da na jednom mestu čujete toliko fantastičnih ljudi, kamo li da porazgovarate s njima, dobijete nove ideje ili saznate za nove alate, možda i napravite neke poslovne saradnje?

 

E, da i drugo: svi koji žele da posjete Konverziju uz kupon DARA dobijaju 15% popusta. Jednostavno, kad na stranici  konverzija.org budete išli na opciju”kupi ulaznice”, nakon unesenih osnovnih podataka ponudiće vam se i opcija “kupon” u čije polje ukucate ono gore 🙂

Nemojte se zbuniti, ne kucate kara, samo DARA.  Nadam se da se vidimo za sedam dana.