Škola za trudnice

Ono što svaka trudnica koja drži do sebe treba da prođe prije porođaja jeste psihofizička priprema. Opet škola! Pored korisnih stvari koje će naučiti, pojaviće se  i nusprodukt školice – prijateljice. Zahvaljujući školici, ako je vođena na pravi način, po mjeri trudnice, steći ćete prijateljice na duge stuze. Pored toga, vaša djeca će imati više drugara i moći će se hvaliti da su se upoznali dok su još bili u stomaku.

Ugodnosti na stranu, ono što su mnoge mame povrdile a i osoblje iz rađaone, jeste da su žene koje su prošle psihofizičku pripremu prije poroda zaista bile opuštenije, hrabrije i sa mnogo više samopouzdanja. A vjerujte mi, kad dođe do poroda ove tri stvari će vam i biti najbitnije  u tom trenutku.

E, da vam ne pričam ovu priču džaba,  u toku je upis prve klase trudnica u Centru za kreativni rast i razvoj. Dobar dan vam želi nova školica!

2 Comments

  1. 4 June 2013 at 8:23 pm

    Заиста од срца препоручујем свом трудницама. Мени је много значило, јер сам на (први) порођај заиста отишла апсолутно опуштена, знала сам шта ме чека… Имала сам и дивног доктора, који је са своје стране допринео да будем психички припремљена за најлепши и најважнији и највећи догађај у мом животу!

  2. 4 June 2013 at 10:01 pm

    Dokazale mame:) a kako je bilo na drugom porodjaju?