PetFat

Čula sam da je liposukcija jako pojeftinila. Ko i sve drugo što je nekad bilo jako skupo – sad sve može na kredit i rate, pa tako i ispumpavanje salca.

I onda mi sine, bože sačuvaj da tako sebi nešto priuštum (pu, pu!)…i onda meni sine, ako je nekad izrađivanje fotografija bilo hit, pa smo došli do kućnih štampača fotografija, zašto se ne bi isto desilo sa liposukcijom. Evo kako će to izgledati.

Prvi će braća Kinezi da naprave neki salosrk za jedno 35 dolara. Neće biti problem što su ga napravili Kinezi, već što su ga pravili po kineskoj mjeri – za malo sala. Ameri će prvi da naruče salosrk online ali će on da crkava zbog njihovog tvrdokornog mekdonalds sala u ogromnim količinima. Onda će Ameri da tuže Kineze zbog nehumanosti ili već nečega, pa će da naprave svoju petputaskuplju verziju koja će se razlikovati samo po jačem motoru (mora tu biti neki motor koji će tjerati salosrk da srče) i da ga prodaju po cijelom svijetu. I da, daće mu neko super ime tipa PetFat (pa neki broj, npr. 3000) uz slogan kao što je – your private  pet that eat fat. Onda će moralisti da morališu kako je čitavo čovječanstvo otišlo do vraga, a ostatak planete će malo-po malo da pazaruje PetFat jer više nikad neće morati da pazi šta jede. Nijemci će otići korak dalje pa će napraviti verziju PetFat Soap. Ne trebam vam objašnjavati kako će taj salosrk da radi. U međuvremenu će moralisti prestati da morališu pa će i oni preći na kućnu liposukciju. Malo će još praviti problem oko te njemačke verzije ali ne previše. I onda će svi biti mršavi i moći će stalno jesti dok opet u modu ne uđu debeli ljudi. Eto, tako će to biti.

4 Comments

 1. 27 April 2013 at 8:25 am

  Ja bih da naručim ovaj kineski za probu 🙂

  • 27 April 2013 at 3:43 pm

   🙂 pa makar i crk’o!

 2. Veca vjestica
  9 May 2013 at 8:22 am

  Kakva si ti čvaka….