Fanky Bubsi Beba

U članku Postoje li kod nas funky pouzetnici? Dragan Močević na vrlo jednostavan i razumljiv način prikazuje šta je to funky biznis i kakvo je funky stanje kod nas. Da ne bih zalazila u područje koje nikako nije moje teritorija, a to je biznis, držaću se onoga što znam, a to je biti mama. Kakve veze ima mama sa funky biznisom? Ako dođete u Bubsi Bebu vidjećete kakve. Bubsi Beba je kako se to popularno kaže concept store ili show room, a meni je draži ovaj naš maternji pa ću reći – prodavnica sa dušom. Zašto? Zato jer je Bubsi Beba prvi butik za trudnice, mame i bebe u Banjaluci koji pored prilaza stepenicama ima omogućen prilaz kolicima. Koliko puta se ostavljale kolica u prizemlju da biste došle do butika na spratu? Ili koliko ste put odustale da obavite nešto samo zato što ne možete kolicima uz stepenice? Sjetite koliko puta vam je par stepenika prisjelo jer ste same i ne znate kako da dođete do cilja? Ovdje to nije slučaj. Mame i tate će nesmetano moći da uđu u butik sa svojom bebarom bez natezanja, znojenja, ostavljanja jednog od roditelja vani ili jednostavno odustajanja od plana. Zato jer je Bubsi Beba jedino prodajno mjesto u gradu u kojem postoji kutak za dojenje!

Picture 044

Ovaj lav, jastuče i fotelja je samo jedan djelić kutka. Kutak je, u stvari, udobna odvojena prostorija, sa foteljama i jastucima za mame i “rekvizitima” za djecu. Pošto crteži na zidovima nisu dovršeni, za sad samo možete vidjeti ovaj dio 🙂  Bebe ima da ručkaju u miru jer će mamama sigurno biti ugodno ovdje. Kako i neće kad se soba zove “kutak za dojenje”!? Zato jer u Bubsi Bebi možete odlučivati o izgledu bodića vašeg djeteta. U ponudi su još dekice, trenerkice, kapice, majice za trudnice, unikatni satovi i kutijice…i dosta toga u planu. Kako da baka ostane imuna na bodić poput ovog ?

1621776_537421086372678_644958965_n

Pored ove tri, po meni najbitnije stavke, koje nude ono što nijedan butik za djecu u gradu nema, Bubsi Beba je potpuno domaći brend. Jeste, Bubsi Beba je iz Banjaluke, nije iz Bangladeša i Kine i ne košta kao sv. Petra kajgana. Rođen je u glavi Slađane Latinović Štule, koja je “kriva” za većinu stvari u Bubsi Bebi – od uređenja prodavnice do izgleda robice, a tata, Đurica Štula, je, kako sam kaže, PR.

Još jedna zanimljivost je vezana za BBebu. Prodavčica, i sama mama sa iskustvom je posao  dobila preko fejsbuka! (Ovo u BiH mora biti fanky!)

Ova prodavnica sa dušom koja je napravljena da bi imala zadovoljne kupce i posjetioce, je počela sa radom danas. Vjerujem da ovo je tek početak za bupsiće 🙂 Sretno BB i vidimo se!

1619496_739063462772763_164770149_n

Kod Bubsi Bebe kupujem i kupovaću a ovaj tekst sam napisala iz čistog zadovoljstva.

2 Comments

  1. 20 February 2014 at 11:40 am

    E baš ti hvala, ne bih ni znala za ovo da nisam ovdje pročitala (toliko sam upućena u dešavanja u gradu). Od svih prednosti koje si navela, mene je posebno oduševilo to što roba nije iz Kine, Turske itd. Ne znam zašto mnogi bježe od domaće proizvodnje umjesto da joj budu naklonjeni. Prvom prilikom ću da posjetim butik.

    • 20 February 2014 at 11:43 am

      Molim 🙂 Ja sam se prvi put susrela sa BB kad je gosn Bebo imao dva mjeseca i baš sam kupila ovaj bodić kao na slici (dobro, i jedan biciklistički) i stvarno sam bila zadovoljna. Old skul pamuk, a čak ni ne piše “organic”. 🙂 Još kad vidim da su Štule ovo sve organizovale sa dvoje djece od koji mlađe ima pet mjeseci, stvarno im skidam kapu.