Dobar dan, djeco!

“Dobar dan” – centar za kreativni rast i razvoj je novo mjesto u Banjaluci za okupljanje mama i beba.

Tek osnovani Centar nudi mnoge aktivnosti za mame, tate i djecu ali ja bih izdvojila jednu posebnu – Mamin i bebin kafić.
Sam naziv već obećava. Mame mogu da piju kafu na mjestu koje je predviđeno samo za njih a nije tipična igraonica. U “kafiću” postoji prostor za presvlačenje, dojenje, igranje čak i drijemanje beba. Na raspolaganju će imati i razvojnog psihologa i druge stručnjake, a u Centru kažu da imaju i parking za kolica 🙂

Službeno otvaranje  Centra će biti u četvrtak 23.05.2013.  Tada će biti održana  likovno – kreativna radionicu, na kojoj će, po svemu sudeći, pored šarenih rukica  biti i šarenih zidova. Poslije “krečenja” Centra slijedi lutkarska predstava „Kvarna farma“ Dječijeg pozorišta Novi Sad.

Kako je najavljeno iz Centra ulaznica  će biti osmijeh 😀

2 Comments

  1. 23 May 2013 at 11:47 am

    Pročitah cijeli blog za nekoliko sati. Kao mama u iščekivanju (još malo :)) imala sam šta da pročitam a pošto je isti grad i ista bolnica u pitanju, dobro su mi došla tvoja iskustva. A nadam se da će Centar opstati dok mi dovoljno porastemo.
    Veliki pozdrav

    • 23 May 2013 at 11:50 am

      Tek sam nedavno dodala kategoriju Banja Luka baš zbog takvih čekajućih mama 🙂 Baš mi je drago. Ako ima neka tema što te zanima a nisam pisala o njoj, samo reci. Ako se mame ne podrže, ne znam ko će 😀 Samo diši i biće sve super 😉