Autor:CaraDara

Sve ovdje napisano je priča iz mog ličnog ugla. Većinu sam proživjela a nešto vidjela ili čula od drugih, koji su mi sami pisali ili sam ih zamolila da to urade. Želim naglasiti da ako vam se neke moje ideje, stvavovi pa i naklapanje učine interesantnim i na vas primjenjivim, dobro razmislite.

Iako nam je dosta toga zajedničko zbog prirode stvari, trudnoće i poroda, je l’te, to ne znači da smo iste. Da, ovo jeste banalnost ali je često zaboravimo. Ono što je meni potaman ne mora značiti da će biti i vama. Obazrivo konzumirajte tuđe ideje makar vam ih pružali na blogu 🙂

Pored toga, zbog pojednostavljivanja stvari, većinu priča sam pisala u prvom licu što ne znači da sam ih SVE ja proživjela. Neke priče su nastale na osnovu posmatranja, slušanja, povjeravanja od strane prijatelja. Takođe, zbog prirode posla kojom se bavim, imam priliku da vidim mnoge porodice i razgovaram sa ljudima, što mi takođe daje inspiraciju. Ako se neko prepozna u ovim pričama to samo znači da svi prolazimo kroz manje-više istu priču. Nadam se da ćete uživati a ponešto i iskoristiti za sebe i svoju porodicu.

Kako vrijeme prolazi neke teme su se same izdvojile i prijete da preuzmu većinu bloga. Jedna od njih je poboljšanje položaja žena prilikom poroda. Prenošenjem iskustva i širenjem riječi, vjerujem da možemo uticati na sopstveni položaj prilikom porođaja – bilo da se radi o našem sopstvenom ili stavu medicinskog osoblja.